امام جمعه اهل سنت بخش شیبکوه شهرستان بندر لنگه (چارک)، بیان کرد: رمضان دارای برکاتی نظیر همگرایی و وحدت امت اسلامی است؛ همگان با اطاعت و فرمانبری از دستورات الهی سعی در کسب رضایت الهی دارند.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: روزه و صوم متعلق به تمام امم قبل نیز بوده است، این عبادت مبارک از ضروریات اسلام است و امت اسلامی با وحدت کلمه در میزان اخلاص به عبادات در این ماه عظیم، رقابت خواهند کرد.
امام جمعه موقت سنندج بیان کرد: ماه مبارک رمضان فرصتی برای تقویت اتحاد ، همدلی و تهذیب نفس برای جلا بخشیدن به قلوب مسلمین عالم در جهت تحقق اهداف وحدت آفرین است.
امام جمعه گله دار (فارس)، بیان کرد: مشاهده می کنیم میلیارد ها مسلمان با تدبیر و تفکر در امور یکدیگر، در اقصی نقاط عالم در زمانی معین همگان با هم افطار و از دستورات الهی پیروی می کنند که مصداق بارز وحدت میان امت اسلامی است.
آغاز ماه مبارک رمضان بزرگ زمانی شگفت انگیز برای مساجد سراسر ایالت کالیفرنیا بود چرا که مساجد این ایالت برای اولین بار در بیش از یک سال گذشته اجازه پیدا کردند تا از ۱۰۰ درصد ظرفیت خود برای پذیرایی از نمازگزاران استفاده کنند.
ماموستا عبدالسلام محمدی با بیان اینکه تمامی فرق و مذاهب و قومیت های اسلامی همگی با یک دعا در ماه رمضان درخواست رضایت خداوند و بخشش الهی از گناهان را طلب می کنند اظهار داشت: روزه سبب شکست خودبینی وخود برتری می شود و همین روحیه سبب ایجاد الفت و وحدت بین فرق ومذاهب اسلامی است.
مدیر کل فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب، بیان کرد: رمضان اختصاص به مسلمانان ندارد بلکه مربوط به همه بشریت است، نقش رمضان و تأثیر آن در ایجاد وحدت به خوبی روشن است، زیرا رمضان مورد اتفاق همه مسلمانان است و احکام آن مانند روزهداری در جوامع اسلامی اجرا میشود، بدیهی است این اجرای یکنواخت نوعی همدلی و همنوعی را به بار میآورد.
امام جمعه مسجد محمد مصطفی (ص) دولت آباد کرمانشاه با تبریک بمناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: ماه رمضان ماه برکت و رحمت و بهترین فرصت برای خودسازی و تقرب به سوی خداوند است.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: هر مسلمان در هر جای دنیا با مودت ، وحدت و با استعانت به قرآن کریم خصوصا در این ماه عزیز زندگی مسالمت آمیز و مهربانانه ای با دیگر مسمانان داشته باشد.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: امیدواریم در این ماه عظیم و کریم با بهره گیری از فضای مجازی در شرایط کرونایی ارتباطات گسترده ای را درسطح بین المللی در جهت تقویت مودت ، وحدت و همبستگی فراهم سازیم.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: ماه بزرگ رمضان در میان دوازده ماه قمری دارای فضائل و ویژگی های عظیم است، در واقع در این ماه امت اسلامی از لحاظ روحی و جسمی پالایش شده و خود را برای بندگی آماده می کند.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: "شهر الله" ماه بندگی و ماه اتصال به خداوند متعال است، خداوند متعال قرآن کریم را در این ماه نازل نمود و آن را غذایی کامل برای تمام احتیاجات انسان قرار دارد که هر انسانی به اندازه توان خود از آن استفاده کند.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: ماه مبارک رمضان جایگاه ویژ ه ای در بین ماه های دیگر دارد، از این رو امیدواریم با عیادت و ضرع در درگاه احدیت امت اسلام و بشریت از ویروس منحوس کرونا خلاصی یابد تا مساجد و مراکز فرهنگی دینی به رونق سابق باز گردد.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: خداوند متعال به شکل ویژه ای این ماه را کرامت بخشیده است، این ماه فرصتی گران بها و محوریت گسترده ای برای تقویت وحدت و زدودن نامهربانی ها ، اختلافات و بی مهری ها دارد.